Helpen door te bellen

Wat zijn we blij met alle aanmeldingen die we krijgen van ervaren, gekwalificeerde professionals. Het is overweldigend! Zo overweldigend, dat we voor nu helemaal voorzien zijn en de vraag naar gesprekken goed aankunnen. Laat echter vooral je gegevens en ervaring achter (relevante werkervaring en opleiding, bv psycholoog, psychotherapeut, orthopedagoog, is wel vereist). Vertel er even bij welke dagdelen je eventueel beschikbaar bent en hoeveel telefoontjes je per week zou willen en kunnen doen. Dan neem ik zodra het toch nodig mocht worden, contact met je op. 

Helpen door te delen

Een van de beste manieren waarop je ons bij het Bel-me-wel-register kunt helpen, om anderen te helpen, is door het onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk willen we graag zoveel mogelijk mensen bereiken, zodat diegenen die er iets aan hebben, het weten te vinden. Wil je ons helpen hierbij? Super! Hier een paar ideeën waarop dat kan:

  1. Social media: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn fantastische middelen om veel mensen te bereiken. Heb je één van deze of meerdere sociale media-accounts? Deel dan een bericht over het Bel-me-wel-register, met een link naar de website of een van onze social accounts. 
  2. Privé en werk-netwerk: mond-tot-mondreclame, doorsturen in appgroepjes, mailgroepen op werk; je eigen netwerk benaderen kan natuurlijk op allerlei manieren!
  3. Heb je contacten bij nieuws- of tijdschriftredacties, ken je mensen met een groot bereik op social media? We waarderen het enorm als je het Bel-me-wel-register bij hen onder de aandacht zou willen brengen. 
  4. Andere tips en ideeën die ons hierbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Helpen door te geven

Tot nu toe draait het Bel-me-wel-register op basis van vrijwilligers. De kosten die gemaakt worden zijn privé gedekt. Omdat we echter graag zoveel mogelijk mensen zouden willen bereiken, zouden we bijvoorbeeld de website willen professionaliseren, het register officieel een stichting maken, promotiemateriaal ontwikkelen, en er nog meer tijd in steken. Financiële steun zou dit makkelijker maken, en ons helpen meer mensen te helpen.

Daarom hebben we besloten een donatiepagina te gaan openen. We promoten dit bewust niet actief, omdat geld inzamelen niet het hoofddoel van het Bel-me-wel-register is, en er niet veel nodig is. Maar als er meer is, kan er meer. De pagina volgt snel hier.